close

local_phoneVragen? Bel ons! 074-7110240

Producten

Category Navigation:

Privacy statement

Powertools.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Powertools.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren.
  • Gegevens over het gebruik van onze site via Google Analytics en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Powertools.nl verkoopt je gegevens niet!
Powertools.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling, zoals de pakketdienst. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Powertools.nl
Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Wij gebruiken de modernste technieken om je gegevens te beveiligen. Om technische en operationele redenen kan het nodig zijn om je gegevens over te maken naar servers van aan Powertools.nl gerelateerde ondernemingen in Nederland. Je gegevens zullen echter te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Gebruik van cookies

Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en goed te laten functioneren gebruiken wij op bepaalde pagina´s zogenaamde cookies. Het betreft kleine tekstbestanden die op je randapparatuur of terminalworden opgeslagen. Deze tekstbetandjes slaan bepaalde instellingen en gegevens over de uitwisseling met ons systeem via je browser op.

Enkele van de cookies die wij gebruiken, worden gewist nadat u de browsersessie heeft afgesloten. Dit zijn zogenaamde sessiecookies. Andere cookies blijven op je randapparatuur en maken het voor ons mogelijk om je bij een volgend bezoek je browser weer te herkennen permanente cookies.

Cookies bevatten geen persoonsgegevens en kunnen daarom niet rechtstreeks aan een gebruiker worden gekoppeld. Wij vragen je om rekening te houden dat bepaalde cookies al worden geplaatst zodra je onze website bezoekt. Je kunt je browser zo instellen dat je over het gebruik van cookies wordt geïnformeerd en je zelf kunt beslissen of je hiermee in bepaalde gevallen akkoord gaat of helemaal niet. Bij het niet aanvaarden van cookies kan de functionaliteit van onze website beperkt zijn.

Hieronder vindt je informatie over de door ons gebruikte cookies en de instellingsmogelijkheid van je browser.

1. Noodzakelijke cookies.

Deze cookies zijn noodzakelijk om de werking van onze site mogelijk te maken. Hiertoe behoren bijvoorbeeld cookies waarmee je bij het klantgedeelte kunt inloggen of produten in het winkelmandje kunt plaatsen.

2. Analytische cookies.

Deze cookies stellen ons in staat om anoniem gemaakte gegevens over het gebruikersgedrag van onze bezoekers te verzamelen. Deze worden door ons vervolgens geanalyseerd om de functionaliteit van de website te verbeteren en om je interessante aanbiedingen te tonen.

3. Functionele cookies.

Deze cookies worden voor bepaalde functies van onze website gebruikt. Een voorbeeld is om een betere navigatiestroom op onze website voor te stellen. En om je gepersonaliseerde en relevante informatie te tonen.

4. Targeting cookies

Deze cookies registreren je bezoek aan onze website, de sites die je hebt bezocht en de links waarop je hebt geklikt. Wij zullen deze informatie gebruiken om onze website en de advertenties die aan u worden getoond zo te selecteren dat deze voldoen aan uw interessen.

5. Cookies van derde partijen (third party cookies)

Dit zijn cookies die afkomstig zijn van enkele van onze reclamepartners en deze dragen ertoe bij het internetaanbod en onze website voor je interessanter te maken. Daarom worden bij je bezoek aan onze website ook cookies van partnerbedrijven op je harde schijf opgeslagen. Hierbij gaat het om tijdelijke cookies die na een ingestelde tijd automatisch worden gewist. Cookies van partnerbedrijven worden doorgaans na enkele dagen tot 24 maanden gewist, in enkele gevallen ook na meerdere jaren. Ook de cookies van onze partnerbedrijven bevatten geen persoonsgegevens. Er worden alleen pseudoniemgegevens onder een user-ID geregistreerd. Deze pseudoniemgegevens worden op geen enkel moment met uw persoonsgegevens samengevoegd (gepoold).

Google Double Click Cookie

In verband met het gebruik van Google Analytics, Google gebruikt hiervoor de zogenaamde dubbelklikcookie (double click cookie) waarmee je browser kan worden herkend wanneer je andere websites bezoekt. De door de cookie aangemaakte informatie over het bezoek aan deze website  wordt naar een server van de V.S. gestuurd en aldaar opgeslagen. Door de activering op deze website van de functie waarmee het IP-adres anoniem wordt gemaakt, wordt bovendien het IP-adres vóór de overdracht binnen de lidstaten van de Europese Unie of andere lidstaten van de Europese Economische Ruimte ingekort. Enkel in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige adres naar een server van Google in de V.S. gestuurd en aldaar ingekort. Het anoniem gemaakte IP-adres dat in het kader van Google Analytics door uw browser wordt verstuurd, wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd (gepoold).

Google zal deze informatie gebruiken om je gebruik van de website met het oog op de weer te geven advertenties te analyseren, om verslagen over de websiteactiviteiten op te stellen en advertenties voor de eigenaren van de websites te maken en om bijkomende diensten te leveren die betrekking hebben op het gebruik van de website en het internet. Ook is het zo dat Google deze informatie aan derden overdraagt, voor zover dit door de wet wordt opgelegd of voor zover derden deze gegevens in opdracht van Google verwerken. Google zal echter in geen geval je IP-adres in verband brengen met andere gegevens van Google.

Een contactformulier verzenden.

Persoonsgegevens worden geregistreerd als je ons deze in het kader van contact opnemen of bij inschrijving vrijwillig meedeelt. Wij gebruiken je gegevens alleen om je de gewenste informatie of diensten te kunnen aanbieden, dit wil zeggen dat alleen de informatie en de gegevens worden opgeslagen en verwerkt die absoluut noodzakelijk zijn om op je vraag te antwoorden of de contractuele relatie af te handelen.

In het geval van contact opnemen zonder dat er een lidmaatschapsovereenkomst wordt gesloten, worden uw gegevens desgewenst uit onze klantendatabank gewist.

Aanmelding bij een nieuwsbrief

Wanneer je je voor een van onze nieuwsbrieven inschrijft, gebruiken wij met je uitdrukkelijke toestemming de door jou meegedeelde gegevens om onze nieuwsbrief naar jou toe te sturen. Je bent verplicht om je e-mailadres in te voeren, alle andere informatie wordt vrijwillig verstrekt. De nieuwsbrief bevat actuele informatie evenals aanbiedingen Powertools en derde aanbieders. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Voor zover je je voor onze nieuwsbrief hebt ingeschreven, sturen wij de voor de verzending van de nieuwsbrief vereiste gegevens naar een dienstverlener die wij hebben opdragen de nieuwsbrief te verzenden.

Integratie van de Trusted Shops Trustbadge

Om de verzamelde beoordelingen van Trusted Shops op de website te kunnen weergeven, is de Trusted Shops Trustbadge geintegreerd.

Na afweging van onze verschillende belangen, beschermt dit de legitieme heersende belangen voor optimale marketing van ons aanbod. De Trustbadge en de daarmee geadverteerde diensten zijn een product van TRUSTED SHOPS GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen, Duitsland. Wanneer een Trustbadge wordt opgevraagd slaat de webserver automatisch een zogenaamde server-logfile op waarin uw verzoek met bijvoorbeeld uw IP-adres, de datum en tijd van het verzoek, de verzonden hoeveelheid gegevens en de naam van uw internetprovider (toegangsgegevens) wordt gedocumenteerd. Deze toegangsgegevens worden niet verwerkt en uiterlijk 7 dagen na uw laatste bezoek aan de pagina automatisch overschreven. Andere persoonsgerelateerde gegevens worden uitsluitend aan Trusted Shops doorgegeven wanneer u na het plaatsen van een bestelling ervoor kiest om de Trusted Shops-producten te gebruiken of al bent aangemeld voor het gebruik daarvan. In dat geval geldt de tussen u en Trusted Shops contractuele overeenkomst. 

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Powertools.nl dan kun je altijd contact met ons opnemen:

K.K.Groep B.V.
Powertools.nl
Is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).
Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die K.K.-Groep B.V. over je heeft vastgelegd of wanneer je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kun je per e-mail contact opnemen met:
K.K.-Groep B.V.  via info@powertools.nl. K.K.-Groep B.V. Powertools.nl  zal je binnen twee weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent je persoon zijn verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

Made by Exxtra